englishdutch
fred at facebook
tree roots

Polly mijn kooikerhondje


pollyHet gaat perfect !!!!
 

Geboren 7 juni 2014, dochter van Boeddha en een lekker ding!
Ze koos me zelf uit, het was meteen knuffelen een beetje stoeien en toen lekker op het nieuwe baasje gaan liggen en diep in slaap vallen want het was me een druk dagje, ja en het baasje was verkocht.

Niet alleen een mooi nestje maar ook de drijfveer van het gezin waar Polly is geboren was geheel goed, dit was Boeddha's tweede en laatste nestje en 1 van haar dochters mag blijven, dit gaat goed komen want niet alleen het baasje maar ook Bowie verlangen naar een nieuw vriendinnetje.

Op 2 augustus 2014 heb ik haar mogen ophalen en ze is een klein ondernemend baasje, ze heeft de hele weg liggen slapen bij de airco uitgang bij het voeteneinde in de auto, binnen een paar uur had ze thuis het hondenluik al onder controle en het mooiste ze kan al heerlijk Bowie klieren, gaat helemaal goedkomen! 

Polly heeft zich ontplooid als een zelfstandige tante, ze kan heel goed zingen op de kerkklokken, sirenes etc. laat zich luidkeels horen als er gewaakt moet worden maar heeft een onvoorstelbaar knuffelgehalte en licht 's avonds meer op dan naast de baas.

Ze heeft 2 bijnamen, patatje of satétje en het is me toch een draaikont!

Ze was na enkele weken al duidelijk de baas maar Bowie was ook zo'n heerlijke sul, maar hij was wel super beschermend tov. Polly, soms een beetje te. Polly is een harde tante, na bv. een flinke sliding knoerhard tegen de muur omdat ze te hard rent over een gladde vloer en de bocht niet kon halen, hinkt ze een paar minuten maar geen kick. Maar daarnaast is het op haar rug liggen op de baas haar favoriete manier van relaxen. Haar karakter, ondernemend, waaks, geen held maar hard voor haarzelf. Een hele fijne hond, super ♥♥♥