englishdutch
fred at facebook
tree roots

Super mooie vloer

Een kennis met een goede tip, een goeie vloerensmeerder en ja hoor 8.5 cm erop, eerst 6 cm pir isolatie vervolgens wat netten en 650 meter vloerverwarming geknoopt. Djuri heeft er toen een smeerlaag van ruim 8cm mortel op gedaan, superstrak. Komt er nu onlangs een vinyl boer en praat als nog over egaline, maw. de prijs verdubbeld van €21 naar €40 per mdat dus echt niet want nu ga ik zelf maar weer aan de slag met ik denk mijn derde huis en dus ook mijn derde kurkvloer.

Daar ga ik dus komende week op uit. Dit betekent wel weer een week vertraging want daar ben ik wel een week mee bezig, voorlijmen, leggen in 2 à 3 dagen en een dag aflakken. Dus wordt weer mijn feestje! Is wel mooi werk maar ik zal nu eerst eens gaan kijken wat ik voor €40 kan krijgen per m2

De keuken zit erin, super echt mooi, nu bezig met de groene verwarming, het buffervat komt maandag, de doorvoer van de houtkachel zit erin en een tijdelijke kachel is geplaatst.

Morgen ga ik de binnendeuren lakken voor de eerste keer, de tweede keer zal nog wel even duren want zeer veel stof in huis, tijd voor warm water zodat ik alles eens af kan soppen en oh ja de badkamer heeft al een plafond maar moet ik nog bekleden met.... ja dat weet ik nog niet.

Het wordt ook weer eens tijd voor nieuwe foto's maar ja, wanneer?

Naar het overzicht