englishdutch
fred at facebook
tree roots

Nieuw speeltje

Daystate Wolverine 303na behandelingNou ja nieuw, ik heb hem tweedehands want nieuw is hij er niet meer en deze occasion is uit 2016, ik moet hem alleen nog maar inschieten.
Hij heeft 130 Joule en schiet een propje lood van 7,62mm dat komt dus serieus aan in de kaart dus logisch daarna weer een dempertje moeten kopen want dan maakt pcp veel herrie.

PCP nee geen Angeldust maar Pre Charged Pneumatic, ik schiet max. met 250 bar voor de leek met 100 keer meer vermogen dan je autoband en da's leuk, kei leuk maar vooral het optimaal tonen van de mooie geweerkolf, deze is van notenhout en af fabriek een beetje mat zijdeglans afgewerkt, ik heb hem wat extra gekleurd en minder machinaal geschuurd zodat hij of zij zo glas als een .... aanvoelt. En dan heb je ook wat, de bi-pod zat er al bij, een kijker had ik nog en de demper heb ik gekocht bij teun van Metura, nu wachten op het goede weer afstellen en hopen dadelijk op 80 meter een groepje te zetten ter grote van een 2 euro muntje (ondersteund).

De FX-streamline 5.5 heb ik ook nog, nu ook voorzien van demper en nieuwe vector richtkijker maar deze is lichter en daarmee hoop ik straks weer een groepje te zetten op 50 meter van binnen straal 5 cm, maar dus niet ondersteund

Naar het overzicht