englishdutch
fred at facebook
tree roots
  • Home
  • Nieuws
  • Juridische hulp gezocht voor STOP vliegbasis de Peel

Stop vliegbasis de Peel om te reactiveren

Juridische hulp gezocht voor STOP vliegbasis de Peel

Onlangs naar een informatieavond geweest over de herstart van vliegbasis de Peel en ik kreeg er een naar gevoel bij.

De kwast ehmm dhr. Kwast woordvoerder van het ministerie van defensie deed zo kleinerend tegen de brabanders en limburgers, ja even alle overlast afschuiven naar het zuiden en ze gaan het daadwerkelijk proberen. (foto F-35 van eskipaper)

Nu is nog niet alles in kannen en kruiken zoals de meesten hier zeggen, nee ik denk zelfs het te kunnen stoppen/verminderen. Het gaat nu om de helft van de activiteiten zoals op Volkel nu plaatsvinden en straks gaat zowel Volkel als de Peel tikkertje spelen boven onze hoofden.

Daarnaast woon ik ook nog in de aanvlieg funnel dus ik zit heerlijk eerste rang, maar daar heb ik niet om gevraagd, mensen het gaat hier om meer dan 100.000 burgers die op de eerste rij zitten om te mogen genieten hoe defensie, ver verheven boven de burgers, ons leven gaat bestempelen.
Want dan is het gedaan met de rust.

Wat zijn de plannen en dit concept liegt er niet om:

 concept notitie reikwijdte en detailniveau

Is een jurist in deze omgeving die ook niet zo happy is met deze plannen zodat we een gedegen weerwoord kunnen maken tov dit plan, is dit wel noodzakelijk, hebben onze jagers niet teveel macht anno 2019, staan ze boven het welzijn van de burgers?

Dhr. Kwast versprak zich door 2016 te vermelden tijdens de toespraak, als eerste einddatum ter reactivering van vliegbasis de Peel, is het niet verjaard!?!

Later meer....

Naar het overzicht