englishdutch
fred at facebook
tree roots

Machteloos, Waardeloos, Emotieloos (putin)

Ik schaam me diep

Wanne puinhoop

Gebeurt er nou niets, laten we Ukraine aan haar lot over, ik schaam me diep dat dit anno 2022 kan, in Europa nog wel en we kunnen en mogen niets volgens de regering.
Kunnen we niet een zogenaamde oefening gaan doen als NAVO landen met toestemming van de president van Ukraine boven hun landgebied, een grote gezamenlijke oefening met de vriendjes uit USA erbij, zoals in Afghanistan maar nu is het een externe macht en wel Russia, oeh oeh nu zijn we bang want die meppen terug.

Ik geef even een voorbeeld uit de natuur, hier zitten veel kraaien en enkele buizerds, nou een buizerd is veel groter en forser dan de kraai, maar wie is de baas en gaat een paar kraaien direct uit de weg, de buizerd.
Hetzelfde geldt voor de Russen, ze hebben overmacht over de Ukrainers, maar hebben ze geen overmacht dan draaien ze om zoals de buizerd en weten ze niet hoe snel ze weg moeten komen. Vlieg gewoon met een 500 straaljagers het land binnen en je bereikt hetzelfde effect, schieten ze dan mag je terug schieten want het is NU nog geen Rusland of een provincie ervan, jij bent er met toestemming van het land Ukraine zelf.
Je bent dan ook niet in staat van oorlog maar defensief jezelf aan het verdedigen dus.

Aangaande Vladimir Putin, hij komt dadelijk op de lijst zoals Napoleon en Hitler en daar wil je niet op staan, straks vernoemen ze nog snoep naar je!
Verder is mijn gedachte, Putin is een groot schaker, tot op heden is hij steeds een stap vooruit en iedereen is bang voor hem, dit is zeker in zijn voordeel, wereld krijg cohones want waar stopt dit landjepik, hij wil de oude Sovjet Unie terug en liefst heel Europa en ja de EU voordat die het gezamelijk eens worden, werd het maar eens een macht, nu is het een jongetje dat goedkeuring vraagt, ben ik blij met Joe Biden ipv DT

Waarom schrijf ik dit, we leven hier nog altijd in een democratie, deze wordt nu aardig bedreigd, het is goed om je mening te uiten mits niet kwetsend en het ont-strest me om het van me af te schrijven.

Normaal laat ik me niet uit over politiek, zie dit als peace, PLEASE
Defensie heeft lak aan iedere norm van uitstoot, stikstof niets mee te maken, nu mag je dit is jullie vak, doe iets !!!!!

Naar het overzicht