englishdutch
fred at facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

tree roots

vrijstaande moderne villa

Wie wil er nou niet in MILHEEZE wonen!?!

Verkocht, jammerrrr.... 
moderne vrijstaande woning in Milheeze
Gemeente Gemert / Bakel

Door de plannen zoals omschreven op deze website heb ik mijn huidige woning kunnen verkopen.

Van de woning is een virtualtour gemaakt aan de hand van 360° foto's, om download snelheid te verbeteren is deze op een aparte pagina geplaatst, klik op de Virtual Tour foto om deze te bekijken.

Om u een aardige indruk te geven van de woning heb ik enkele foto's gemaakt, een moderne vrijstaande woning welke geniet van een optimale privacy.

Om een breder publiek te krijgen voor mijn woning is de woning in het voorjaar 2016 wit geschilderd, dus ipv een zandgele woning is de woning nu RAL 9001, ook zijn de korengele accenten gewijzigd naar een eigen creatie van grijs/blauw/groene tint, de binnenzijde was al neutraler gemaakt ipv mijn kleurtjes.

Ook op Funda aangeboden, het huis heeft energie label A.

 

Slaapkamer 2 aangepakt, behang verwijderd, nu volledig wit met mooie nieuwe laminaatvloer en onlangs is bijna de gehele woning opnieuw getext in RAL 9010 om een neutraal karakter te verkrijgen tevens is de kotah vloer gereinigd en gestript waarna er een nieuwe vloerwax is aangebracht, mijn slaapkamer laat ik mijn kleur blauw & groen dit omdat het nog een beetje mijn huis moet blijven tot de nieuwe bewoners.

 

Beknopte omschrijving van de woning:

 

Begane grond:

Entree met Kotah-stone trap naar verdieping, meterkast(krachtstroom aanwezig) en luxe toilet met urinoir, wandcloset en fonteintje.

Woonkamer op tuinzijde gesitueerd met grote ramen en mooie lichtinval, Kotah-stone vloer met vloerverwarming, 2 openslaande tuindeuren, fijn schuurwerk wanden en gestucadoord plafond.

Semi-open keuken met moderne beukenhouten inrichting, voorzien van gaskookplaat, schouwafzuigkap, oven met magnetron functie, vaatwasser, veel kastruimte en laden.

Provisiekast onder stenen Kotah-stone trap van de entree.

Tuinkamer van 15 m2 voorzien van zelfde Kotah-stone vloer met vloerverwarming, HR++ glas en ruime tuindeuren. De tuinkamer is voorzien van elektrische rolluiken met afstandbediening en kan functioneren als vierde slaapkamer.
Het dak is gemaakt van 135mm Polyurethaanschuim panelen aan beide zijden met staal bekleed voor optimale isolatie. Rc waarde>5

Totale oppervlakte woonkamer, keuken en tuinkamer 60 m2, volledig van Kotah-stone natuurstenen vloer met vloerverwarming

Bijkeuken met Kotah-stone en vloerverwarming met ingebouwde kast (beukenfineer). Dankzij een optimale indeling plaats voor wasmachine, droger, nieuwe cv-installatie (Nefitt 2014) en extra aanrecht (dubbele spoelbak) en opslagkasten.

Garage met een inhoud van ongeveer 95 m3 en een inwendig oppervlakte van 24 m2 (4 bij 6 meter), met tegelvloer en voorzien van Hormann elektrische garagedeur. Verwarm met een gevelkachel. De garage is optimaal geïsoleerd, binnen en buitenmuur van kalksteen en 10 cm spouw welke bekleed is met 2 x 35 mm Polyurethaanschuim buitenzijde stucwerk.
Het dak is gemaakt met dakpanelen van 135mm Polyurethaanschuim beide zijden met staal bekleed. In het dak zijn 2 lichtkoepels gemonteerd.
De garage is voor de helft voorzien van een zolder voor de benodigde opslagmogelijkheden. (ongeveer 12m3)
Mogelijkheid tot handen wassen door wasbak.
Aangesloten Krachtstroom groep (3 x 16 A) en eigen groepenkast met aardlek en 3 groepen.
In de vloer is een "aardappelput" gemaakt van (1x1x2) meter.

Voor de garage is een carport gebouwd welke doorloopt tot de bijkeuken waardoor de ruimte tussen garage en bijkeuken geheel overdekt is.

 

Eerste verdieping:

Via entree met natuurstenen traptreden (Kotah-stone) naar overloop welke ook is voorzien van Kotah-stone vloer.

Luxe toilet met fonteintje.

Computer/studiekamer (2 bij 1,75 meter) met kurkparket vloer.

Slaapkamer 1&2 (4 bij 6 meter) voorzien van kurkparket vloer en twee openslaande tuindeuren. De kamer biedt de mogelijkheid tot het terugbrengen naar de oude situatie namelijk tot slaapkamer1 & slaapkamer2. 2 toegangsdeuren aanwezig enkel een houten tussenwand is hiervoor benodigd. Beide voorzien van elektrische rolluiken.

Slaapkamer 3 met luxe laminaat vloer (3 bij 4 meter) en openslaande tuindeuren.
Alle slaapkamers zijn voorzien van dubbele tuindeuren welke uitkomen op een balkon over de volle breedte van het huis. De slaapkamers hebben een hoog plafond welke een ruimtelijke uitstraling geeft. Tevens voorzien van elektrisch rolluik.

Badkamer met douchecabine, ligbad en wastafel, volledig betegeld.

Balkon over de volle breedte van het huis, toegankelijk via de slaapkamers, gericht op het zuiden en de tuin.

 

Tuin:

Het pand is gelegen op een perceel van 629 m2 en de tuin is volledig gesitueerd op het zuiden, de tuin heeft een bij het huis passende uitstraling en is voorzien van een grote vijver, prieel van robinia hout, verharde pad door de tuin en afdakje voor houtopslag.
Het huis wijkt sterk af van de reguliere huizen in Milheeze, dit is doorgezet in zowel de oprit als de tuin.

De tuin heeft geen inkijk, hierdoor wordt maximale rust en privacy geboden.

Er is veel Kotah-stone gebruikt in en om het huis, de entree, woonkamer, keuken, trap, overloop boven, bijkeuken, tuinkamer, terras en verbinding naar de garage is volledig betegeld met één type Kotah-stone. Waar Kotah-stone buiten ligt is aan onderzijde en zijkant geïsoleerd met 10 cm polystyreen schuim voor eventuele aanbouw mogelijkheden.

De gehele tuin is voorzien van beregenings installatie met grondwater, dit grondwater is geur- en ijzer-arm. Tevens is verlichting en stroomvoorziening door de gehele tuin aangelegd hierdoor is er de mogelijkheid voor een jacuzzi op 220 volt.

 

Het huis in het kort:

 1. Inhoud 435 m3, volledig en optimaal benut
 2. perceel 629 m2
 3. binnenmuur en buitenmuur van kalkzandsteen bezet met stucwerk
 4. optimaal geïsoleerd met Polyurethaanschuim (2x 35 mm)
 5. volledig voorzien van HR glas (woning) en HR+ isolatieglas (tuinkamer)
 6. energie label A
 7. meranti kozijnen en merbau deuren
 8. kotah-stone tegelvloer met vloerverwarming
 9. hoog afwerkingsniveau
 10. kavel met optimale privacy
 11. eigenzinnig MODERNE woning in Milheeze
 12. vrijwel direct aanvaardbaar, nodig om de plannen van het groene wonen te kunnen realiseren

 

Verkocht, helaas