englishdutch
fred at facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

tree roots

Er gebeurt van alles in de wereld, tja en af en toe kan ik mijn oren niet geloven. Sommigen durven er niet over te praten, zijn dit dan de goeden!

Waar ben ik het niet zo mee eens!

aandachts punten, deze worden vervolgens hier toonbaar voor iedereen.

===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== =====

het wordt een zooitjeGevaarlijke recente ontwikkelingen

Ja een beetje schrikbarend, Israël is weer lekker aan het kloten met de buurtjes. Ga je lekker op vakantie maar zit je helaas in de verkeerde vluchtroute en vertel je het niet na, ja hoor dit keer raakte het ons van dichtbij en zoals al gedacht Holland is in nood.

Of het nu politiek is of godsdienst maar dat landje pik, god dat deed ik in de zandbak vroeger, ik heb daar geen behoefte meer aan.

zit wat in!Maar kijk naar een Poetin of in Israël, ze pakken wat ze pakken kunnen en maar uitlokken en daarna de gebeten hond spelen als er vergeldings maatregelingen worden getroffen, ik vind het persoonlijk gewoon heel zielig. Maar ik heb ook mooi lullen hier in een "democratie", ja inderdaad tussen haakjes, want is het hier wel democraties. 
Persoonlijk vind ik dat het hier maar om 1 ding draait, poen, monetas, money, euries en alles wordt geregeld aan de hand van wat het kost, jongens stel nou eens als regel, je kunt uitgeven wat je hebt zoals in scandinavië.

gecontroleerde media!Maar ik dwaal een beetje af, momenteel lijkt het wel dat we op een kruitvat (niet de winkels) zitten. tja en de verharding in de maatschappij geeft de kans dat de extremen lokaal weer kunnen gaan liggen klooien en voor nederland hebben we zo'n schoppende held (met bewakers, daar moeten we maar eens op bezuinigen, houdt hij zijn bek wel!). Maar een ander recent gevaar en daar helpt en blik in de ogen en een laser thermometer niet voor bij het inchecken in het vliegtuig, de infectie uit zich pas na enkele dagen!! een ziekte zoals ebola, de ziekte komt al eeuwen voor, lees killer virus van Richard Preston, de ziekte muteert iedere keer een beetje zodat een anti-virus bijna geen nut heeft en 95% sterfte bij infectie, ja neem het maar gerust serieus en al zeker als het luchtgedragen is ipv. via speeksel of aanraking, daar zit een serieus gevaar niet voor enkelen maar de mensheid, moeder aarde schopt terug, maar wanneer....

 


 

Bij nieuwbouw en/of renovatie zonne-energie?

Momenteel denkt men bij nieuwbouw en renovatie aan goede isolatie om de energie behoefte minimaal te krijgen, ik vind persoonlijk dat dit niet ver genoeg gaat, mits men nieuwbouw ontwerpt moet men minimaal ook aan zonne-energie denken, collectoren voor stroom en elektriciteit.

Mits met het ontwerp hiermee rekening gehouden wordt kunnen deze collectoren mooi geïntegreerd worden in het ontwerp van bv. het dak.
Persoonlijk vind ik dit een must ....

 


 

Geluidsoverlast

Eén van de ergste vormen van overlast is geluidsoverlast, dit geldt van een vete tussen buren of een terugkerend evenement.

Maar in Brabant / Limburg en Friesland / Groningen hebben we een geluidsoverlast opgelegd door Den Haag of misschien wel Brussel of hebben we nog minder te zeggen over ons kikkerlandje, door Obama?
We hebben toch Rutte en geen Balkenende !?!

 

De overlast is namelijk vliegoefeningen door vliegbasis Volkel (en de Peel) in mijn regio. Dit is zo hinderlijk dat het soms tot 23.00 uur plaatsvind, kijk boven Den Haag zullen ze niet gaan oefenen.

Wij hier spaarlampen en LED-lampen indraaien en zij daar boven in hun straaljagers tikkertje spelen!
Voor onze veiligheid, hou toch op!

Wat een (on)zin!?!